Adakah Anda Menghadapi 5 Masalah Ini Di Tempat Kerja Anda?

  • Kerja di Pejabat di bawah aircond, tapi bila kerja setiap 5 ke 10 minit, kena sentuh kawasan kurap tu sebab nak garu
  • Kali pertama garu tiada siapa perasan, tapi bila dah kerap, rakan sekerja dah mula perasan
  • Anda cuba untuk henti menggaru tapi rasa gatal disebabkan kurap itu tetap hadir
  • Rakan tempat kerja mula perli anda dari hari ke hari. Anda perasan tapi anda tidak boleh buat apa-apa
  • Ada yang mula menjauhi anda kerana takut penyakit kurap yang anda hidapi berjangkit.

Ditambah lagi dengan 5 Masalah ini bila tiba di Rumah ?

  • Di rumah anda bebas untuk menggaru tapi pasangan anda, anak-anak anda melihat
  • Pasangan anda rasa simpati pada anda, mahukan anda sembuh dari penyakit kurap ini
  • Setiap malam bila tidur bersama pasangan, atau selepas "bersama" , rasa gatal nak menggaru itu lebih kuat, anda rasa trauma
  • Setiap malam garu, bila mandi pula rasa lebih nak garu. Anda kerap garu sehingga tinggalkan luka. Kulit anda pula makin menjadi gelap dan hitam kerana penyakit kurap ini
  • Masalah kurap ini tidak hilang walaupun dah cuba berbagai ubat, esok anda perlu kerja, masalah kurap ini masih mengikuti anda kemana saja!

Stressnya baca ni!

ini bukan kali pertama saya mendengar rintihan ini. 95% keluarga dan pesakit di luar sana juga alami masalah yang sama. Dan saya telah menyelesaikan masalah mereka dan jadikan kehidupan mereka lebih sihat dan ceria

Memang Buruk Padahnya Jika Terus Biarkan Badan Anda Berkurap

Ramai yang berpendapat, gatal-gatal kulit atau kurap ini ialah sesuatu yang biasa.

Kenyataan ini adalah salah sebenarnya!

Kurap adalah sesuatu yang tidak normal sebenarnya. Jika anda mengalaminya, anda perlu bertindak dengan cepat supaya kesan buruknya dan komplikasinya tidak akan bertambah melarat.

Satu lagi anggapan yang salah ialah, kurap sering dikaitkan dengan ekszema. Kurap dan ekszema adalah 2 jenis penyakit yang berbeza sebenarnya. Tiada kait-mengait.

Jika anda terus berdiam diri tanpa sebarang nasihat yang profesional, banyak kesan buruknya.

 

STATISTIK SAKIT KURAP DI MALAYSIA

1
MENGIDAP PENYAKIT KURAP

SETIAP HARI

1
sembuh SETIAP HARI

SEPENUHNYA

1
BELUM SEMBUH

MEREKA MENGIDAP LEBIH DARI 3 TAHUN

Dengar Kisah Penuh Saya di Sini, Bagaimana Saya Hilangkan Kurap Dalam Masa 7 Hari

Sembuhkan Semula Kulit Anda

CELAH KAKI

KETIAK

Kawasan Perut

Kawasan Leher

Kawasan Leher

Siapa Saya Untuk Cakap Pasal Kurap Ni? Hebat Sangat Ke?

Nama saya Adam Jamaludin. Kali pertama saya kenal apa itu kurap ketika umur saya 16 tahun pada tahun 2007, waktu itu saya sedang menuntut di Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) di Negeri Sembilan. Waktu itu saya masih ingat kali pertama rasa “ sakit “ yang datang serang di bahagian pinggang. Saya ingatkan saya ada sakit tulang, kerana saya selalu menjaga kesihatan saya, tapi bukan, saya ada sakit kulit! Masih teringat lagi Warden yang bawa saya ke Hospital pada waktu malam iaitu Cikgu Zahid

Selesai di MRSM , saya lanjutkan pelajaran di UPM, Kolej Perubatan (K17) dan seterusnya ke luar negara di University of Alexandria, Faculty of Medicine selama 6 tahun. Saya ingatkan masalah kulit iaitu kurap ini telah hilang, namun secara tak sedar, rupa-rupanya kurap ini masih aktif! Waktu saya teruskan pengajian di bumi Iskandariah, ianya makin melarat! Kulit saya dibahagian pinggang bertukar menjadi merah-merah kepada merah hitam. Doktor di sana memberikan ubat ini kepada saya iaitu “ Broad Spectrum Antibacteria Cream “ untuk sapu dibahagian kulit, namun kesan sampingannya kulit saya menjadi HITAM! Ubat ini mengandungi steroid. Pinggang saya kelihatan kusam dan seperti “cacat” kerana warna nya lain dari biasa. Saya berhenti mengambil krim tersebut namun masalah gatal itu masih tidak selesai. Ketika kuliah menggaru, ketika mandi menggaru, ketika tidur pun menggaru! Saya pasrah. Hanya ketika tiba Musim Sejuk ( suhu rendah bawah 10 darjah Celcius ), penyakit ini seperti “mati” seketika. Rasa lega sangat.Tapi bila tamat pengajian, saya pulang ke Malaysia. Penyakit ini semakin melarat. Iklim di Malaysia bersifat panas-lembab berbanding di Iskandariah, panas-kering dan sejuk-kering. Di Malaysia, saya kuat berpeluh. Keluar rumah berpeluh, masuk kereta berpeluh, dalam rumah pun berpeluh walaupun di waktu malam. Ini menggalakkan lagi kuman ini untuk membiak. Dari pinggang turun sedikit demi sedikit sehingga ke sebelah kemaluan. Merebak ke celah kelangkang! Sedih.

Saya tidak berputus asa, saya keluarkan duit sehingga beribu ringgit untuk cari penawar. Saya terus ke klinik pakar tapi tidak berkesan. Saya masih ingat sebulan sebelum saya bernikah pada tahun 2012 , saya masih ikhtiar untuk sembuhkan penyakit ini. Takut berjangkit! Dari hidup bujang , sudah beristeri dan sekarang anak dua orang, masalah ini masih belum selesai. Sehinggalah saya jumpa Rahsia Set Buang Kurap ini. Masalah saya hampir 11 tahun ini hilang! Bukan ambil masa 6 bulan, 3 bulan atau 1 bulan, tapi dalam masa 6 hari, saya telah nampak perubahan ketara pada kulit saya. Saya tidak lagi menggaru, malam tidur dengan lebih selesa. Merah-merah hitam kulit semakin pulih dan biji-biji pada kulit semakin hilang.

Tak malu ke saya nak cerita ni? Saya akui saya malu, tapi saya telah melakukan ikrar semasa saya belajar di Iskandariah dulu…. 

“jika saya temui kesembuhan pada kulit saya ini, saya akan bantu orang lain yang hadapi masalah sama! “

Nak Tahu Apa yang Menarik?

Ikuti kata mereka yang telah mengikuti dan menggunakan Set Buang Kurap?

Mereka telah terbukti berjaya menyembuhkan masalah kurap hasil bimbingan dan rawatan saya.

Anda pun mampu sebenarnya memiliki hasil seperti mereka ini.

Tapi sebelum tu, mungkin sekarang anda tertanya-tanya pula, berapakah harga Set Buang Kurap ini?

Memperkenalkan Set Buang Kurap

Set Buang Kurap ini terdiri daripada dua produk utama iaitu Sabun Organik Asli dan Krim Sapuan.

Sabun Organik Asli

Sabun Organik Asli

Sabun Organik Asli ini juga boleh digunakan khas untuk

  • Ekszema
  • Panau
  • Kurap
  • Kudis Buta
  • Gatal-Gatal Kulit
  • Kayap
  • Ruam
  • Masalah Bau Ketiak
  • Gatal di kepala
  • Kelemumur dan masalah berkaitan kulit

Sabun Organik Asli ini dibuat khas dari herba kampung yang dipilih dengan teliti untuk mendapatkan hasil yang mujarab.

  • PRODUK ORGANIK.
  • PRODUK HOMEMADE.
  • LAB TEST.
  • TIADA PENGAWET

Krim Sapuan

Krim Sapuan ini mengandungi Terbinafine HCL sebagai bahan utama. Krim ini amat berkesan untuk membunuh kulat (fungus)

  • Telah diuji secara klinikal dan berkesan menyembuhkan kurap di bahagian pelipat seperti lutut, siku dan leher.

  • Rasanya yang dingin dan bermentol tetapi tidak berminyak

  • Dirumus khas daripada herba semulajadi dan memberi kesan menenangkan

  • Tanpa steroid

  • Dijamin halal

  • Mendapat kelulusan KKM

Krim Sapuan ini juga digunakan Khas untuk

  • Panau

  • Kurap

  • Kudis Buta

  • Gatal-Gatal Kulit

  • Gatal-Gatal di Ketiak

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LAKUKAN 3 TIPS INI UNTUK RAWAT KURAP ANDA!

1. Masa Mandi, Gunakan Sabun Organik Asli Ini Dikawasan Kulit Yang Bermasalah

–  Tujuan sabun ini adalah untuk paralyze kuman-kuman yang ada

– Sabun Organik Asli ini bau nya sangat wangi, dan boleh saja digunakan guna satu badan

– Sabun ini boleh digunakan pada haiwan peliharaan yang punyai kurap

– ELAKKAN BERKONGSI SABUN dengan ahli keluarga yang lain

2. Selepas mandi, lap guna towel yang kering dan bersih.

– Lap kering-kering kawasan kulit yang sakit. Elakkan MENYENTAL atau lap dengan kuat untuk mengelakkan luka

– Pastikan Kulit telah dilap Kering. Gunakan Krim Sapuan seterusnya pada kawasan kulit

– Kawasan kulit yang lembab atau masih basah akan menyebabkan krim ini DILUTE dan hilang keberkesanan

– Sapu krim dengan nipis di kawasan kurap. Sapu dengan rata.

– Elakkan sapu dengan banyak atau tebal untuk mengelakkan peluh. Peluh adalah makanan utama kulat penyebab kurap.

3. Selepas selesai sapuan krim, tunggu kering dalam 1 ke 2 minit. Dan boleh pakai terus pakaian dalam

Lakukan ini sekurang-kurangnya 2 kali sehari untuk dapatkan kesan sembuhan yang cepat

TIPS TAMBAHAN

1. Elakkan pakai pakaian yang ketat seperti jeans dan jersey

2. Elakkan pakaian yang tidak punyai rongga udara kerana ianya akan menyebabkan anda cepat berpeluh

3. Pastikan tuala mandian disidai di bawah matahari.

4. Kerapkan mandi lebih dari 2 kali sehari untuk jaga kebersihan. ( pagi, siang , petang )

SET BUANG KURAP A

kawasan kecil
RM 78
00
1 set Lengkap
  • Sabun Organik Asli 40g
  • Krim Sapuan 10g
  • Sesuai untuk Anda yang punyai kurap yang kecil seperti di kaki atau di bahagian tangan

SET BUANG KURAP B

kawasan luas
RM 98
00
1 set Lengkap
  • Sabun Organik Asli 80g
  • Krim Sapuan 10g
  • Sesuai untuk Anda yang punyai kurap yang di bahagian ketiak, celah kelangkang.

PROMOSI HARI MALAYSIA SEHINGGA 31 Disember 2019

Hari
Jam
Minit
Saat

Set Buang Kurap yang merangkumi Sabun Organik Asli dan Krim Sapuan kini dalam harga Pelancaran iaitu RM 78 untuk Set Buang Kurap A dan Rm 98 untuk Set Buang Kurap B

Hanya 50 Box set premium disediakan sempena pelancaran. Selepas ini harga Set Buang Kurap ini akan dinaikkan kepada RM 158 untuk Set Buang Kurap A dan RM 178 untuk Set Buang Kurap B

Hanya  50 12 set tinggal!

Dapatkan hari ini pada harga RM 78 untuk Set Buang Kurap A dan Rm 98 untuk Set Buang Kurap B

Sembuhkan Semula Kulit Anda

CELAH KAKI

KETIAK

Kawasan Perut

Kawasan Leher

Kawasan Leher

SET BUANG KURAP A

kawasan kecil
RM 78
00
1 set Lengkap
  • Sabun Organik Asli 40g
  • Krim Sapuan 10g
  • Sesuai untuk Anda yang punyai kurap yang kecil seperti di kaki atau di bahagian tangan

SET BUANG KURAP B

kawasan luas
RM 98
00
1 set Lengkap
  • Sabun Organik Asli 80g
  • Krim Sapuan 10g
  • Sesuai untuk Anda yang punyai kurap yang di bahagian ketiak, celah kelangkang.

Ikuti STEP-BY-STEP untuk Mulakan Langkah Pertama Anda Dapatkan Set Buang Kurap

1. Ketahui Masalah Kurap Anda Berada Di Bahagian Mana

2. Jika Kurap Berada Di Bahagian Kaki atau Bahagian Tangan, pilih Set Buang Kurap A

3. Jika Kurap Berada Di Bahagian Celah Ketiak Atau Di Celah Kelangkang, pilih Set Buang Kurap B

4. Lakukan pembayaran seperti di bawah

Online Banking: CIMB Bank Berhad

   Akaun Nombor: 8601057997

Diatas nama ANBIA ISKANDARIAH ENTERPRISE

5. Sila WhatsApp bukti pembayaran di +60136547910

 

ATAU

* Tanya pada diri anda sendiri. Sekiranya nilai Set Buang Kurap yang akan digunakan pada diri anda dapat menyembuhkan masalah kulit khususnya kurap yang telah lama anda hadapi, lalu memudahkan kerja dan aktiviti anda setiap hari, adakah ianya pelaburan yang berbaloi?

Sekiranya jawapan anda adalah YA, dapatkan Set Buang Kurap pada harga pelancaran Rm 78 untuk Set A atau RM 98 untuk Set B pada hari ini oleh kerana harga pra pelancaran ini akan dinaikkan tidak lama lagi!

Copyright Buangkurap.com 2019. All Rights Reserverd. Designed by AJ

×
×

Cart